background

Terapii

Testarea trebuie urmata de sedinte de terapie

Testarea trebuie urmata de sedinte de terapie daca se observa anumite afectiuni, sau prezenta agentilor patogeni. Terapia cu biorezonanta se poate face in paralel cu tratamentul alopat indicat de medical curant. Avantajul este ca astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteza si se realizeaza totodata o detoxifiere a organismului. Detoxifierea se face intr-un program special destinat in acest sens (stimularea detoxifierii), dar se coreleaza cu tratamentele cuprinse in foarte multe din celelalte programe de terapie prin biorezonanta. Combinand atat filosofia orientala cat si cea occidentala SCIO are capacitatea de a efectua 72 de terapii diferite. Cateva dintre cele mai spectaculoase si inedite terapii energetice realizate cu dispozitivul SCIO sunt:

Terapia aparatului locomotor

Terapia aparatului locomotor cu accent pe coloana vertebrala : este accesabila din mai multe programe.
Terapia Antiaging permite determinarea blocajelor energetice si a dezechilibrelor chakrelor, muschilor si a altor sarcode din corpul pacientului.
Terapia tulburarilor psihice se face prin NLP ( programare neurolingvistica, imbunatatire emotionala si reducerea stresului ) si prin Bi Face Hemisferic Program care permite introducerea in program a pozei clientului si se efectueaza calibrarea pe poza clientului imbunatatindu-se rezultatele terapiilor in cazul dezechilibrelor emotionale si ale traumelor
Terapie rapida ( Quick therapy) care este destinata reducerii dezechilibrelor diferitelor sectoare aparute dupa evaluarea generala Terapiile pentru sportivi Terapie antiinfectioasa generala Auto Focus Zap

Terapie biofeedback universala

Terapie biofeedback universala ( Universal Biofeedback Therapy ) care permite in fapt efectuarea altor terapii destinate reducerii stresului:
• Auto Meridian ( terapie acupunctura )
• Scalar Auto ( terapie care echilibreaza chakrele )
• Auto Freq Therapy (terapie autofrecvente) fiind destinata testarii si echilibrarii diferitelor organe prin utilizarea frecventelor Rife.
• Auto Color (terapie culori) este destinata echilibrarii si reducerii stresului prin intermediul protocoalelor de culori. Metoda foloseste 256 de culori terapeutice cu actiune asupra enzimelor si are efect intens relaxant asupra intregului organism. Fiecare culoare actioneaza selectiv prin frecventa proprie asupra anumitor organe realizand reechilibrarea energetica.

• Auto Trivector este o terapie destinata stabilizarii trivectorului ( format din: voltaj, amperaj, rezistenta ), corecteaza problemele energetice Pe metoda Auto Trivector se bazeaza terapia antifumat (Antismoking ) si anume se determina prin biorezonanta reactia naturala de respingere a fumatului in acelasi timp se realizeaza detoxifierea organismului si in special a aparatului respirator.

Terapii la nivelul cavitatii bucale reeducare musculara dentala orala stiut fiind faptul ca fiecarui dinte ii corespunde un anumit traseu energetic reflectat pe diferite organe

Nu exista contraindicatii sau efecte adverse

Nu exista contraindicatii sau efecte adverse. Procedura nu este iradianta sau invaziva in nici un fel. Procedura este nedureroasa putand fi aplicata atat gravidelor cat si bebelusilor, mai putin purtatorilor de stimulator cardiac de tip PEACEMAKER sau persoanelor care au parti metalice in corp ( de tip tije, inlocuitori de os, etc.).

COPYRIGHT © BIOREZONANTA-ORADEA.RO
Politica Cookies